Anylabel Hanglabels plantenlabels
Geplaatst op 15 april 2021

Uitgelicht product: Hanglabels

Hanglabels zijn bedoeld als etiketten die bij de plant worden geleverd. Hiermee wordt de klant geïnformeerd over onderhoudstips voor de betreffende plant. Het toevoegen van een foto van de plant in bloei zorgt ervoor dat de klant een idee krijgt van hoe de plant eruit komt te zien. Er zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van het hanglabel, zoals bijvoorbeeld labelen aan de plant zelf. Dat doen wij door een klein haakje aan het label te maken. Een andere mogelijkheid is om het hanglabel te monteren aan een etiketten steker, Anylabel heeft etiketten steker in verschillende maten kleuren en kliksystemen. Anylabel helpt u om de finish in touch aan het label te geven, met uw input en wensen lukt dat al snel. U kent uw klanten het best.

Waarom de hanglabels van Anylabel?

Anylabels jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u deskundig advies kunnen geven. Samen denken wij na over de vorm, opdruk en toepassing van het etiket. De hanglabels worden veel gebruikt voor de groen- en planten industrie maar ze worden tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt in de detailhandel. De hanglabels worden dan gebruikt voor magazijn inventarisatie, in autogarages of fietsenwinkels bijvoorbeeld om informatie te geven over het desbetreffende product.

Voor maatwerk oplossingen bent u bij Anylabel aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze hanglabels. 

Of bekijk onze catalogus


Over Anylabel

Vanuit de productielocatie in Denekamp, Overijssel maakt Anylabel de mooiste plastic labels, draagbeugels, hengsels en meer. Al jarenlang zijn wij specialist in ons vakgebied, niet alleen voor Nederland, maar voor de hele wereld. Onze ervaring en branchespecifieke kennis zorgen ervoor dat wij telkens weer een optimaal product voor onze klanten weten te leveren. Dit in combinatie met onze nuchtere denkwijze en klantvriendelijke houding zorgt voor langdurige relaties met onze klanten, waardoor wij steeds weer kunnen blijven doen wat Anylabel het liefst doet: innoveren, ontwikkelen en verbeteren.