• Uitgelicht product: stickers en plaklabels

  Uitgelicht product: stickers en plaklabels

  Geplaatst op 14 juni 2021
  De stickers van Anylabel kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld het bestickeren van plantenpotten om ze zo herkenbaarder te maken voor klanten, voor magazijn inventarisaties of voor het categoriseren van voorraden. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Uitgelicht product: breekmunten

  Uitgelicht product: breekmunten

  Geplaatst op 7 juni 2021
  Organiserende partijen van feesten en/of festivals kiezen steeds vaker voor eenmalige, plastic breekmunten. Wij hebben deze trend nauwlettend in de gaten gehouden en zijn daardoor nu langdurig producent van breekmunten in verschillende vormen, maten en oplages.
 • Uitgelicht product: fotokaarten Anylabel

  Uitgelicht product: fotokaarten

  Geplaatst op 27 mei 2021
  Fotokaarten zijn een mooie en gemakkelijke manier om uw klanten informatie over uw product te verschaffen. De fotokaarten van Anylabel worden op maat gemaakt voor onze klanten en hebben vaak dezelfde afmetingen als de banners die wij produceren, zodat beide artikelen gemakkelijk in hetzelfde frame kunnen worden gecombineerd. De fotokaarten kunnen ook in alleenstaande houders worden gebruikt. Al onze producten kunnen worden vormgegeven in de huisstijl van onze klant.
 • Anylabel producten banner tuincentrum

  Uitgelicht product: banners

  Geplaatst op 18 mei 2021
  Banners zijn lange stroken die kunnen worden gebruikt voor product bakken in winkels, maar ook op beurzen of markten. Op banners staan vaak sprekende afbeeldingen met pakkende en duidelijke teksten. U kunt er veel informatie op kwijt maar om er een echte eye-catcher van te maken voegt u afbeeldingen toe. Op deze banners kunt u goed informatie kwijt over uw planten door fotokaarten toe te voegen. Deze fotokaarten hebben dezelfde afmetingen als banners, waardoor het geheel gemakkelijk te combineren is.
 • Anylabel steeketiketten planten

  Uitgelicht product: steeketiketten en kliketiketten

  Geplaatst op 10 mei 2021
  Een plantenpot is pas helemaal compleet met een mooi plastic steek- of kliketiket. Het voordeel van een goed steek- of kliketiket is dat uw klant het product snel herkent en de benodigde informatie makkelijk en snel weet te vinden. Een goed ontworpen steeketiket of kliketiket draagt daarnaast bij aan de verkoopbaarheid van uw product, bijvoorbeeld door foto’s van de betreffende plant in bloei te drukken op het plantenetiket.
 • Anylabel Hanglabels plantenlabels

  Uitgelicht product: Hanglabels

  Geplaatst op 15 april 2021
  Hanglabels zijn bedoeld als etiketten die bij de plant worden geleverd. Hiermee wordt de klant geïnformeerd over onderhoudstips voor de betreffende plant. Het toevoegen van een foto van de plant in bloei zorgt ervoor dat de klant een idee krijgt van hoe de plant eruit komt te zien.
 • Anylabel draagbeugels drukwerk plastic labels

  Uitgelicht product: draagbeugels en hengsels

  Geplaatst op 12 april 2021
  Plastic draagbeugels worden gebruikt om onder andere plantentrays draagbaar te maken. Naast het feit dat je de draagbeugels kunt gebruiken als hengsel, geeft het kopers van de planten ook de nodige informatie over de plant. De ruimte op het plastic planten hengsel kan worden gebruikt om informatie over het verzorgen van de plant te geven, maar er kunnen ook afbeeldingen op worden gedrukt die weergeven hoe de plant er volwassen of in bloei uit ziet.
 • Anylabel ontvangt cyclos-HTP certificering

  Anylabel ontvangt cyclos-HTP certificering

  Met trots kunnen we melden dat Anylabel vanaf 1 mei het cyclos-HTP certificaat heeft ontvangen aangaande de gehele lijn van hanglabels, steeketiketten en draagbeugels. Het cyclos-HTP instituut heeft als doel het classificeren, beoordelen en testen van de herbruikbaarheid van verpakkingen en producten, en tevens het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling op dit gebied. Hiermee zijn zij dé certificeringsinstantie op het gebied van recycling.
 • Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd!

  Per 27 juli zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie in Denekamp.Het nieuwe adres is Faradayweg 5 in Denekamp (voormalig Achterbosch). Ons telefoon nummer blijft ongewijzigd: 0541 – 228080.