Home / Over Anylabel

Over Anylabel

Wij produceren labels, etiketten & draagbeugels met kwalitatief hoogstaand drukwerk op duurzame materialen waardoor uw groene producten zich onderscheiden van de rest. Door onze branchespecifieke kennis en jarenlange ervaring weten we telkens weer het maximale voor onze klanten naar boven te halen. We begeleiden u in het traject van slechts een idee tot volwaardig eindproduct. En dat allemaal onder één dak.Ontwerp & Creatie

Een passend ontwerp is doorslaggevend voor het eindproduct. Het maakt niet uit of u al over een eigen ontwerp beschikt of dat u alleen nog maar een idee in uw hoofd heeft. We brengen uw wensen in kaart en gaan samen aan de slag om de gewenste producten uit te werken. Ervaring en creativiteit zijn hierbij sleuteleigenschappen. 

Ons ervaren team van vakmensen adviseert u graag over de keuze van het materiaal, de juiste fotografie en de beste productiemethode. Tevens kunnen we labels voorzien van EAN barcodes, QR codes of een afscheurrand met daarop variabele data in de vorm van nummering. Dit is soms een must voor traceerbaarheid of simpelweg prettig voor uw eigen administratie.

Een label kan zonder hulpmiddel in de aarde worden gestoken, bevestigd worden aan een etikettensteker of voorzien worden van een elastiekje. We denken hierover graag met u mee en kiezen de aanpak die het best bij u past!

Voor elke oplage een oplossing

Doordat wij zowel digitaal printen als offset drukken hebben we voor elke oplage een betaalbaar en passend productieproces beschikbaar. Voor kleinere oplages of veel verschillende drukbeelden is digitaal printen een geweldige uitkomst. Geen gedoe met het vullen van vellen of het op voorraad houden van etiketten die u later niet meer gebruikt. U ontvangt van ons de aantallen die u bestelt. Voor grotere oplages blijft offset drukken het meest efficient. Bij sterk wisselende oplages kunnen deze technieken natuurlijk ook gecombineerd worden.

Het uitsnijden van de producten doen we door middel van stansen of laser snijden, dit is afhankelijk van de oplage. Voor kleine oplages of veel verschillende vormen is de laser snijder uitermate geschikt. U betaalt niet voor een stansmes en de vorm van het etiket kan eenvoudig gewijzigd worden. Voor grotere oplages blijft stansen de meest efficiente snijtechniek. Door deze verschillende technieken zijn we flexibel in de productie mogelijkheden en kunnen we verschillende vormen en oplages fabriceren tegen lage kosten.Recyclebaar materiaal voor onze labels, draagbeugels en etiketten

Anylabel heeft jarenlange ervaring met het bedrukken en stansen van verschillende soorten recyclebare kunststoffen. Deze materialen zijn water-, licht- en weerbestendig en hebben het grote voordeel dat ze 100% recyclebaar zijn. Dit komt de duurzaamheid van onze producten ten goede. Tevens zorgen wij er voor dat het door ons gemaakte productieafval direct door onszelf weer gerecycled wordt om nieuwe labels van te maken. Zo dragen wij bij aan een verbeterd milieu van onze planeet, daar waar wij en onze volgende generaties nog eeuwenlang gebruik van moeten maken. Onze producten

Bekijk alle producten

Draagbeugels

De draagbeugels van Anylabel kunnen automatisch ingestoken worden. Indien gewenst worden onze draagbeugels geleverd in speciaal daarvoor ontwikkelde en gepatenteerde cassettes.

Hanglabels

Wij leveren hanglabels in alle vormen en maten. Door ons moderne machinepark zijn organische vormen zoals planten of bloemen geen enkel probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Steeketiketten

Voor kleinere potjes of trays zijn steeketiketten de ideale oplossing. Wij maken deze labels van een stevig Polystyreen zodat ze makkelijk in de potgrond te steken zijn.

Banners & Fotokaarten

Door het gebruik van tafelbanners en A4 kaarten maakt u uw tuintafel aantrekkelijk voor klanten. De banners zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen voor elke tafel op maat gemaakt worden.