Anylabel producten banner tuincentrum
Geplaatst op 18 mei 2021

Uitgelicht product: banners

Banners zijn lange stroken die kunnen worden gebruikt voor product bakken in winkels, maar ook op beurzen of markten. Op banners staan vaak sprekende afbeeldingen met pakkende en duidelijke teksten. U kunt er veel informatie op kwijt maar om er een echte eye-catcher van te maken voegt u afbeeldingen toe. Op deze banners kunt u goed informatie kwijt over uw planten door fotokaarten toe te voegen. Deze fotokaarten hebben dezelfde afmetingen als banners, waardoor het geheel gemakkelijk te combineren is. 

Mooie aankleding en finishing touches spreekt uw klanten aan. Naast het gebruik van banners voor de aankleding van tafels, kunt u ze ook op maat laten maken voor uw tray karren. Op deze manier krijgt uw hele collectie een eenduidige, mooie en verfrissende look.


De Banners van Anylabel

Zoals hierboven al benoemd kunt u onze banners voor diverse doeleinden gebruiken. De doeken die wij gebruiken om onze banners van te maken zijn erg stevig en bevatten geen plooien in tegenstelling tot bijvoorbeeld vinyl spandoeken. Hierdoor krijgt het geheel een extra strakke look. Wij denken graag met u mee voor de beste toepassing van banners voor uw bedrijf. 


De voordelen van Banners van Anylabel 

Anylabel levert al een aantal jaren banners in alle soorten en maten. De banners van Anylabel worden gedrukt met speciale inkt waardoor de kleuren een stuk langer mooi blijven. Ze zijn bestand tegen blootstelling aan licht, water en vuil. Wij maken gebruik van PVC waardoor ze uitermate geschikt zijn voor langdurig gebruik in uw winkel of tuincentrum. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u graag van verdere informatie. 


Over Anylabel

Vanuit de productielocatie in Denekamp, Overijssel maakt Anylabel de mooiste plastic labels, draagbeugels, hengsels en meer. Al jarenlang zijn wij specialist in ons vakgebied, niet alleen voor Nederland, maar voor de hele wereld. Onze ervaring en branchespecifieke kennis zorgen ervoor dat wij telkens weer een optimaal product voor onze klanten weten te leveren. Dit in combinatie met onze nuchtere denkwijze en klantvriendelijke houding zorgt voor langdurige relaties met onze klanten, waardoor wij steeds weer kunnen blijven doen wat Anylabel het liefst doet: innoveren, ontwikkelen en verbeteren.