Uitgelicht product: breekmunten
Geplaatst op 7 juni 2021

Uitgelicht product: breekmunten

Organiserende partijen van feesten en/of festivals kiezen steeds vaker voor eenmalige, plastic breekmunten. Wij hebben deze trend nauwlettend in de gaten gehouden en zijn daardoor nu langdurig producent van breekmunten in verschillende vormen, maten en oplages. Het voordeel van eenmalige breekmunten is dat je precies weet hoeveel munten er verkocht zijn en daarnaast is de kans op vervalsing vrijwel volledig afwezig, omdat de munten pas vlak voor het evenement worden gedrukt en ieder jaar kunnen afwijken qua design. 

De voordelen van breekmunten van Anylabel

Breekmunten van Anylabel bieden diverse voordelen. Zo hebben onze munten kaarten een gangbaar formaat en passen ze daardoor in vrijwel alle portemonnees en broekzakken. De munten worden geleverd in kaartjes van 10 breekmunten met hetzelfde formaat als een creditcard (andere formaten zijn uiteraard mogelijk). Ook deelbare munten behoort tot de opties van Anylabel. Deelbare munten worden geleverd op een dikker materiaal zodat ze niet fragiel aanvoelen. 

Zoals gezegd kunnen wij breekmunten volledig aanpassen qua formaat, design, aantal en afmetingen naar wens van de klant. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Over Anylabel

Vanuit de productielocatie in Denekamp, Overijssel maakt Anylabel de mooiste plastic labels, draagbeugels, hengsels en meer. Al jarenlang zijn wij specialist in ons vakgebied, niet alleen voor Nederland, maar voor de hele wereld. Onze ervaring en branchespecifieke kennis zorgen ervoor dat wij telkens weer een optimaal product voor onze klanten weten te leveren. Dit in combinatie met onze nuchtere denkwijze en klantvriendelijke houding zorgt voor langdurige relaties met onze klanten, waardoor wij steeds weer kunnen blijven doen wat Anylabel het liefst doet: innoveren, ontwikkelen en verbeteren.