Uitgelicht product: fotokaarten Anylabel
Geplaatst op 27 mei 2021

Uitgelicht product: fotokaarten

Fotokaarten zijn een mooie en gemakkelijke manier om uw klanten informatie over uw product te verschaffen. De fotokaarten van Anylabel worden op maat gemaakt voor onze klanten en hebben vaak dezelfde afmetingen als de banners die wij produceren, zodat beide artikelen gemakkelijk in hetzelfde frame kunnen worden gecombineerd. De fotokaarten kunnen ook in alleenstaande houders worden gebruikt. Al onze producten kunnen worden vormgegeven in de huisstijl van onze klant, zodat de uniforme uitstraling blijft. Ook bij het ontwerpen van een huisstijl kunnen wij onze klanten helpen. 

De fotokaarten van Anylabel

De fotokaarten zijn gemaakt van duurzame en weerbestendige materialen en zijn volledig te recyclen. De fotokaarten worden in dezelfde huisstijl ontworpen als uw banners en andere labels. De fotokaarten kunnen ook worden gebruikt om bijvoorbeeld kortingsacties onder de aandacht te brengen.


De voordelen van Fotokaarten bij Anylabel 

Wij produceren al een aantal jaren verschillende foto en prijskaarten voor klanten, die zij kunnen gebruiken tijdens beurzen of in winkels en tuincentra. Anylabel beschikt over diverse standaardafmetingen die vaak worden gebruikt voor frames, maar wij bieden de mogelijkheid om fotokaarten te bestellen in A4, A5 en A6 formaat. Een volledig op maat gemaakt product is ook geen probleem. 

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden van fotokaarten?Over Anylabel

Vanuit de productielocatie in Denekamp, Overijssel maakt Anylabel de mooiste plastic labels, draagbeugels, hengsels en meer. Al jarenlang zijn wij specialist in ons vakgebied, niet alleen voor Nederland, maar voor de hele wereld. Onze ervaring en branchespecifieke kennis zorgen ervoor dat wij telkens weer een optimaal product voor onze klanten weten te leveren. Dit in combinatie met onze nuchtere denkwijze en klantvriendelijke houding zorgt voor langdurige relaties met onze klanten, waardoor wij steeds weer kunnen blijven doen wat Anylabel het liefst doet: innoveren, ontwikkelen en verbeteren.