Anylabel steeketiketten planten
Geplaatst op 10 mei 2021

Uitgelicht product: steeketiketten en kliketiketten

Een plantenpot is pas helemaal compleet met een mooi plastic steek- of kliketiket. Het voordeel van een goed steek- of kliketiket is dat uw klant het product snel herkent en de benodigde informatie makkelijk en snel weet te vinden. Een goed ontworpen steeketiket of kliketiket draagt daarnaast bij aan de verkoopbaarheid van uw product, bijvoorbeeld door foto’s van de betreffende plant in bloei te drukken op het plantenetiket. 


Het voordeel van steeketiketten en kliketiketten

Steeketiketten zijn snel en gemakkelijk in de aarde te steken, zonder behulp van stokjes of elastiekjes. Om de etiketten goed in de aarde te kunnen steken is een bepaalde stevigheid van het etiket nodig. Anylabel werkt met duurzame, stevige en toch enigszins flexibele materialen die de juiste verhouding hebben voor het gemakkelijk insteken in de aarde. Kliketiketten worden niet in de aarde gestoken, maar in de rand van de plantenpot. Bij Anylabel kan er worden gekozen uit verschillende soorten kliketiketten die allemaal een stevige montage garanderen. 

De etiketten van Anylabel

Tuinders en kwekers in heel Europa maken al jarenlang gebruik van de plastic steeketiketten en kliketiketten van Anylabel. Wij weten daardoor als geen ander hoe stevige etiketten geproduceerd moeten worden. Ook hebben we door deze ervaring de productieprocessen geoptimaliseerd waardoor wij effectief en milieuvriendelijk produceren. De etiketten van Anylabel kunnen volledig naar huisstijl worden vormgegeven en ook bij het ontwerpen van een mooie, uniforme huisstijl kunnen wij helpen. 


Over Anylabel

Vanuit de productielocatie in Denekamp, Overijssel maakt Anylabel de mooiste plastic labels, draagbeugels, hengsels en meer. Al jarenlang zijn wij specialist in ons vakgebied, niet alleen voor Nederland, maar voor de hele wereld. Onze ervaring en branchespecifieke kennis zorgen ervoor dat wij telkens weer een optimaal product voor onze klanten weten te leveren. Dit in combinatie met onze nuchtere denkwijze en klantvriendelijke houding zorgt voor langdurige relaties met onze klanten, waardoor wij steeds weer kunnen blijven doen wat Anylabel het liefst doet: innoveren, ontwikkelen en verbeteren.