Uitgelicht product: stickers en plaklabels
Geplaatst op 14 juni 2021

Uitgelicht product: stickers en plaklabels

De stickers van Anylabel kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld het bestickeren van plantenpotten om ze zo herkenbaarder te maken voor klanten, voor magazijn inventarisaties of voor het categoriseren van voorraden. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. 


De stickers van Anylabel 

De stickers van Anylabel zijn handzaam en praktisch in gebruik en worden op rol geleverd. Ook bij dit product zijn er stanskosten te vermijden door gebruik te maken van laseren. De stickers en plaklabels van Anylabel zijn op diverse materialen leverbaar, zoals bijvoorbeeld papier of kunststof. Ook is er keuze uit permanente of verwijderbare belijming. Bij semi-permanente belijming kunnen verkeerd geplakte stickers (binnen een paar uur) gemakkelijk verwijderd worden zonder plakresten achter te laten. Alle stickers van Anylabel kunnen naar wens worden bedrukt. Ook kunnen ze worden voorzien van een volgnummer zodat de stickers traceerbaar zijn binnen een organisatie. 

De stickers en plaklabels van Anylabel zijn niet alleen toe te passen in de groensector. maar ook in de detailhandel of voor consumenten. Voorbeelden van deze toepassingen zijn kortingsstickers en kleur stickers voor het categoriseren van uw productaanbod en meer. Over Anylabel

Vanuit de productielocatie in Denekamp, Overijssel maakt Anylabel de mooiste plastic labels, draagbeugels, hengsels en meer. Al jarenlang zijn wij specialist in ons vakgebied, niet alleen voor Nederland, maar voor de hele wereld. Onze ervaring en branchespecifieke kennis zorgen ervoor dat wij telkens weer een optimaal product voor onze klanten weten te leveren. Dit in combinatie met onze nuchtere denkwijze en klantvriendelijke houding zorgt voor langdurige relaties met onze klanten, waardoor wij steeds weer kunnen blijven doen wat Anylabel het liefst doet: innoveren, ontwikkelen en verbeteren.